Lõunasöögi retseptid

Kamuti-oa-hautis 

Pille Enden, 11. juuni 2012, 06:16
Kamuti-oa-hautisFoto: Jaan Heinmaa
Intensiivse võise-pähklise maitsega teravili kamut meenutab pisut kruupi. Valmib üsna kaua ja tulemus jääb kergelt krõmpsuv.

Kogus: kuuele
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
500 g Kamut
1 tk Sibul (suur)
1 tk Paprika
300 g Punased oad (konserv)
3 küünt Küüslauk (purustatud)
4 dl Tomatipasta
2 dl Kanapuljong
2 dl Purustatud tomatid
Tüümian
Petersell
1 - 3 tl Tšillipulber
2 tl Meresool

Valmistamine
Haki sibul ja paprika, kuumuta pannil õlis 3–4 minutit, lisa purustatud küüslauk, sega läbi ja vala potti. Lisa kõik ülejäänud ained, v.a sool ja tšilli ning ja hauta kaane all 1,5–2 tundi. Haudumise ajal vala vedelikku lisaks, kui vaja. Maitsesta soola ja tšilliga.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee