Marineeritud veiseliha austrikastmes
Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min
+ 1 TUND KUNI ÖÖPÄEV MARINAADIS
Koostisosad
500 g Veiseliha
MARINAAD
6 küünt Küüslauk
2 cm jupp Ingver
4 spl Sojakaste
2 tl Seesamiõli
2 spl Veiniäädikas
2 tl Fariinsuhkur
2 spl Hoisin-kaste
AUSTRIKASTE
1 spl Maisijahu
6 tl Austrikaste
2 dl Vesi
Valmistamine
Lõika liha 2,5 cm suurusteks kuubikuteks. Peenesta küüslauk ja ingver, sega ülejäänud marinaadiainetega.Vala marinaad lihatükkidele ning lase laagerduda 1 tund kuni ööpäev. Kuumutavokkimispannil õli, pane sinna maitsestunud lihatükid ja pruunista pidevalt segades 3–4 minutit.Kastme valmistamiseks lisa marinaadile maisijahu, austrikaste ja vesi. Kalla kaste lihatükkidelening keeda mõni minut, kuni liha on pehme. Serveeri rooga koos kuuma riisiga.
Kommentaarid (0)