Tatrapuder hapukoore, singi ja munaga
Kogus: kahele
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
2.5 dl Tatar
2.5 dl Vesi
3 tk Kuivatatud tomat
2 küünt Küüslauk
3 spl Oliiviõli
200 g Sink
2 tk Sibul
2 tk Muna
SERVEERIMISEKS
2 tk Tomat
Aedtill
Roheline sibul
100 -200 g Hapukoor
Sool
Must pipar
2 - 3 tk Tomat
Valmistamine
Rösti tatar kuumal pannil korraks läbi. Kuumuta õli paksupõhjalises potis. Lisa pressitud küüslauguküüned, viilutatud kuivatatud tomatid ja röstitud tatar. Pruunista pisut ja kalla peale vesi. Keeda, kuni tatar on pehme, kuid mitte liiga pudru. Tatar peab jääma parajalt krõmps ja sõmer. Soovi korral maitsesta soolaga. Aga ettevaatlikult, sest kuivatatud tomatid annavad ise paraja soolasuse.
Kuumuta pannil õli ning prae viiludeks lõigatud sink ja sibul mõnusalt pruuniks. Lükka sibula ja singiviilud panni serva ja prae keskel munad. Maitsesta soola ja pipraga. Serveeri tatar hapukoore, praetud sibula, singi, munade ja värske tomatiga. Peale puista ohtralt maitserohelist. Roog sobib mehisemaks hommikusöögiks.
Kommentaarid (0)