Linnuliha retseptid

Soe kana-riisinuudlisalat 

Angeelika Kang, 4. juuni 2012, 05:55
Soe kana-riisinuudlisalat Jaan Heinmaa
Küpsetaud kanafilee vürtsikas ja mahlases riisnuudlikuues.

Kogus: kuuele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
50 g Riisinuudlid
3 tk Laim (värskelt pressitud mahl)
2 spl Kalakaste
2 spl Fariinsuhkur
2 spl Magus tšillikaste
4 cm jupp Ingver
1 kaun Tšilli (punane)
1 tk Punane sibul
1 tk Kurk (pikk)
2 tk Kanafilee

Valmistamine
Pressi laimidest mahl. Lisa kalakaste, fariinsuhkur, tšillikaste, hakitud ingverijuur ja tšillikaun. Lõika kanafileed pikuti neljaks ja vala peale pool kastmest. Lase külmkapis pool tundi maitsestuda. Tõsta riisinuudlid 3 minutiks keevasse vette paisuma. Kurna ja lõika need siis veidi väiksemateks juppideks ja vale peale ülejäänud kaste. Koori sibul ja kurk. Lõika sibul viiludeks ja kurk kuubikuteks ning sega riisinuudlite hulka. Kuumuta ahi 225 kraadini. Lüki kanafileed metallist või eelnevalt vees leotatud puidust varrastele ja küpseta ahjus grillirežiimil 10 minutit või kuni filee on küps. Serveeri kohe koos salatiga.NIPPVarrastel küpsetamise asemel võid kanafileed lõigata kuubikuteks ja küpsetada ahjus või praadida pannil.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee