Spagetid kohvimaitselises tomati-veiselihakastmes
Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
500 g Veisehakkliha
4 tk Sibul
1 küüs Küüslauk
400 g Tomat (kooritud, konserv)
1 dl Tomatipasta
2 dl Kohv (kange)
250 g Šampinjonid
2 spl Oliiviõli
1 tl Suhkur
Sool
Must pipar
1 - 2 tl Harilik pune (kuivatatud)
400 g Spagetid
Parmesan (riivitult või laastudena) v. muu kõva juust
Valmistamine
Tükelda sibulad ja küüslauk, prae oliiviõlis klaasjaks. Lisa lahtinäpitud hakkliha ning pruunista koos sibulate-küüslauguga. Lisa tomatikonserv, suhkur, kuivatatud pune, sektoriteks lõigatud seened, tomatikaste ja kohv. Keeda madalal kuumusel 30 minutit, vajadusel lisavett. Maitsesta soola ja pipraga. Kui kasutad värsket punet, sega see hulka 5 minutit enne valmimist. Keeda samal ajal pehmeks spagetid, nõruta ning vala tagasi kastrulisse. Serveerikohe koos kuuma kastmega, puista üle riivitud parmesani või parmesanilaastudega.
Kommentaarid (0)