Linnuliha retseptid

Kalkuniraguu kohviga 

Angeelika Kang, 1. juuni 2012, 13:50
Kalkuniraguu kohvigaFoto: Jaan Heinmaa
Itaaliapärane kerge pajaroog, kus võib aimata ka kohvi maitset. Serveeri keedetud pasta ja riivitud parmesaniga.

Kogus: kuuele
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
2 spl Või
2 spl Õli
2 tk Sibul
500 g Kalkunifilee
1 dl Punane vein
1 dl Kohv (kange või espresso)
200 g Tomatipasta
1 tl Suhkur
1 tl Tüümian (kuivatatud)
Sool
Must pipar

Valmistamine
Sulata kastrulis või ja lisa õli. Haki sibulad ning kuumuta kastrulis paar minutit, kuni need muutuvad klaasjaks. Lisa väikesteks tükkideks lõigatud liha ning jätka pruunistamist. Vala vähehaaval juurde vein, kohv ja tomatipüree. Maitsesta suhkru, tüümiani, soola ja musta pipraga. Hauta tasasel tulel 30 minutit aeg-ajalt segades. Serveeri keedetud pasta ja riivitud parmesaniga.