Lihtne argiõhtusupp, millele annavad rõõmsat värvi ja uut maitset rohelised
herned ja punasekirjud makratükid. Pärast makra lisamist ära suppi enam
keeda, sest liigne kuumus muudab makra sitkeks.
Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min
Koostisosad
2 tk Porgand
3 tk Kartul (suur)
1 tk Sibul (väike)
100 g Herned (külmutatud)
200 g Räimefilee
100 g Makra
1.2 l Kalapuljong
1 leht Loorber
Sool
Valmistamine
Puhasta ja tükelda köögiviljad. Kuumuta sibula- ja porganditükke mõni minut kastrulipõhjas. Lisa puljong, kartulitükid, ribadeks lõigatud räimefileed, herned ja loorberileht. Lase supp keema tõusta ja keeda, kuni köögiviljad on pehmed. Maitsesta soolaga ja lisa tükeldatud makra. Selle kerge ja värvirõõmsa supi kõrvale sobib oivaliselt tume rukkileivaviil.
Kommentaarid (0)