Lõunasöögi retseptid

Toekas köögivilja-räimesupp 

Tiina Lebane, 28. mai 2012, 04:51
Toekas köögivilja-räimesupp 
Lihtne argiõhtusupp, millele annavad rõõmsat värvi ja uut maitset rohelised herned ja punasekirjud makratükid. Pärast makra lisamist ära suppi enam keeda, sest liigne kuumus muudab makra sitkeks.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
2 tk Porgand
3 tk Kartul (suur)
1 tk Sibul (väike)
100 g Herned (külmutatud)
200 g Räimefilee
100 g Makra
1.2 l Kalapuljong
1 leht Loorber
Sool

Valmistamine
Puhasta ja tükelda köögiviljad. Kuumuta sibula- ja porganditükke mõni minut kastrulipõhjas. Lisa puljong, kartulitükid, ribadeks lõigatud räimefileed, herned ja loorberileht. Lase supp keema tõusta ja keeda, kuni köögiviljad on pehmed. Maitsesta soolaga ja lisa tükeldatud makra. Selle kerge ja värvirõõmsa supi kõrvale sobib oivaliselt tume rukkileivaviil.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee