Valge šokolaadi trühvlid Amarula ja kamaga
Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min
+ külmkapis 6 tundi
Koostisosad
250 g Valge šokolaad
75 g Või
Mascarpone või
250 g Toorjuust (maitsestamata)
1 spl Kamajahu
2 spl Liköör Amarula Cream
Valmistamine
Sulata 100 g valget šokolaadi ja või vesivannil, sega ühtlaseks. Hõõru mascarpone hulka kamajahu ja liköör . Sega hulka šokolaadi-või segu. Pane mass tunniks sügavkülma või paariks tunniks külmkappi, et see vormimiseks sobivaks taheneks. Vormi massist väikesed pallikesed ja pane need veel 30-60 minutiks külmkappi. Sulata ülejäänud valge šokolaad vesivannil. Tõsta pallikesed sulašokolaadi ja veereta kiiresti sokolaadiga kokku. Tõsta küpsetuspaberile või restile ja pane külmkappi hanguma.
Kogus 14 kuni 16 tükki.
Kommentaarid (0)