Aafrika köök

Marmorkreem Amarula ja šokolaadiga 

Toidutare, 22. mai 2012, 13:58
Marmorkreem Amarula ja šokolaadigaFoto: Ardo Kaljuvee
Väike pokaal kreemiga sobib igale peole.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
100 g Tume šokolaad
2 dl Rõõsk koor 25%-line
0.75 dl Liköör Amarula Cream
250 g Mascarpone

Valmistamine
Murra šokolaad tükkideks ja sulata vesivannil või mikrolaineahjus. Sega šokolaadi hulka 0,25 dl vahukoort. Hõõru Amarula kooreliköör mascarpone hulka. Vahusta ülejäänud koor ja sega samuti mascarponega. Jahuta sulašokolaad toasoojaks ja sega õrnalt kreemiga, nii et see jääb siiruviiruliseks. Tõsta pokaalidesse ja hoia serveerimiseni külmas.