Marmorkreem Amarula ja šokolaadigaFoto: Ardo Kaljuvee
22. mai 2012, 13:58
Marmorkreem Amarula ja šokolaadiga
Väike pokaal kreemiga sobib igale peole.
Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min
Koostisosad
100 g Tume šokolaad
2 dl Rõõsk koor 25%-line
0.75 dl Liköör Amarula Cream
250 g Mascarpone
Valmistamine
Murra šokolaad tükkideks ja sulata vesivannil või mikrolaineahjus. Sega šokolaadi hulka 0,25 dl vahukoort. Hõõru Amarula kooreliköör mascarpone hulka. Vahusta ülejäänud koor ja sega samuti mascarponega. Jahuta sulašokolaad toasoojaks ja sega õrnalt kreemiga, nii et see jääb siiruviiruliseks. Tõsta pokaalidesse ja hoia serveerimiseni külmas.
Kommentaarid (0)