Soe peedi-mozzarellasalatFoto: Jaan Heinmaa
Salati retseptid
21. mai 2012, 06:01

Soe peedi-mozzarellasalat

Vahemere köögi parimatest paladest hõrk salat. Sobib liha juurde tavapärast kartulit asendama.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
6 - 8 tk Peet (keedetud, mitte väga suured)
200 g Mozzarella
200 g Šampinjonid
1 tk Punane sibul
3 spl Õli
1 tl Sool
0.25 tl Suhkur
1 tl Basiilik (värske)
1 suur kimp Põld-võõrkapsas ehk rukola

Valmistamine
Lõika peedid sektoriteks, lisa mozzarellatükid, viiluta seened ja sibularõngad. LIsa õli, sool, suhkur ja basiilik. Lase 200-kraadises ahjus 10-15 minutit tõmmata. Tõsta soe salat rukolapõhjale. Soovi korral võid üle niristada õli ja palsamiäädikaga.