Tiigerkrevetid Eesti barbecue-vanaema moodi
Kogus: kuuele
Valmistusaeg:
Ettevalmistamisaeg 30 minutit + 10 minutit grillil
Koostisosad
1 kg Tiigerkrevett (puhastamata)
KASTE
2 tk Tšilli
1 tk Sibul
4 küünt Küüslauk
1 kimp Koriander
1 spl Dijoni sinep (teraline)
3 spl Kookosrasv
1 spl Oliiviõli
Cayenne'i pipar
Safran või
Kurkuma
Sool
Valmistamine
• Puhasta krevetid ja maitsesta soolaga.• Haki küüslauk, sibul, tšillikaunad (eemalda seemned) ja koriandrilehed suhteliselt peeneks. Lisa sinep, kookoseõli, Cayenne’i pipar, õli ja safran ning sega ühtlaseks kastmeks. Maitse – kui midagi on vähe, lisa juurde. Kalla segu krevettidele ja lase 20 minutit maitsestuda.• Vormi fooliumist kausid ja tõsta krevetid koos kastmega sinna sisse.• Grilli tasasel tulel 10 minutit, vahepeal segades, kuni krevettide värvus muutub punakaks.• Serveeri kuumalt.
Kommentaarid (0)