Soolane saiavorm
Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
10 viilu Röstsai
2 tk Sibul
250 g Austerservik
200 g Sink
Petersell (värske, hakitud)
Õli +
Või (praadimiseks)
Must pipar
Sool
PIIMA-MUNASEGU
2 dl Piim
2 tk Muna
Sool
PEALE
2 dl Mozzarella (väiksemad tükid)
Valmistamine
Koori ja haki sibulad, tükelda seened ja sink. Prae pannil õli-võisegus seeni ja sibulat umbes 5 minutit. Lisa sink ja prae veel mõni minut. Maitsesta soola ja musta pipraga. Lao 20 x 30 cm suurusse ahjuvormi kiht saiu, kata seene-singiseguga ning puista peale hakitud peterselli. Jätka kihtide ladumist, kuni ained on otsas. Sega kokku munapiimasegu, maitsesta soolaga ja kalla roa peale. Puista üle riivitud mozzarella´ga. Küpseta 220kraadises ahjus 15 minutit.
Kommentaarid (0)