Frittata basiiliku ja juustugaFoto: Jaan Heinmaa
Gluteenivabad retseptid
29. mai 2012, 06:00

Omlett basiiliku ja juustuga

Üsna tiheda konsistentsiga itaalia köögist pärit omletti ehk frittatat võib pakkuda sooja einena koos värske salatiga või sektoriteks lõigatuna suupistelaual.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
8 tk Muna
50 g Parmesan (riivitud) v. muu kõva juust
1 peotäis lehti Basiilik (värske)
Sool
Must pipar
2 spl Või
100 g Mozzarella

Valmistamine
Klopi munad lahti. Lisa riivjuust, hakitud basiilikulehed, sool ja pipar. Sulata pannil või ja vala munasegu pannile. Küpseta paar minutit, kata pann taldrikuga ja kummuta omlett taldrikule. Libista omlett taldrikult tagasi pannile ja küpseta veel paar minutit. Puista omletile riivitud mozzarella ja küpseta 200-kraadises ahjus 5–10 minutit, kuni juust on sulanud.