Gluteenivabad retseptid

Omlett basiiliku ja juustuga 

Angeelika Kang, 29. mai 2012, 06:00
Frittata basiiliku ja juustugaFoto: Jaan Heinmaa
Üsna tiheda konsistentsiga itaalia köögist pärit omletti ehk frittatat võib pakkuda sooja einena koos värske salatiga või sektoriteks lõigatuna suupistelaual.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
8 tk Muna
50 g Parmesan (riivitud) v. muu kõva juust
1 peotäis lehti Basiilik (värske)
Sool
Must pipar
2 spl Või
100 g Mozzarella

Valmistamine
Klopi munad lahti. Lisa riivjuust, hakitud basiilikulehed, sool ja pipar. Sulata pannil või ja vala munasegu pannile. Küpseta paar minutit, kata pann taldrikuga ja kummuta omlett taldrikule. Libista omlett taldrikult tagasi pannile ja küpseta veel paar minutit. Puista omletile riivitud mozzarella ja küpseta 200-kraadises ahjus 5–10 minutit, kuni juust on sulanud.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee