Koha-spinativorm fetagaFoto: Jaan Heinmaa
Kalatoitude retseptid
14. mai 2012, 05:47

Koha-spinativorm fetaga

Spinati ja kalafilee mahedalekooslusele annab pisut tugevamat maitset fetajuust. Peekon vormi vooderdusena lisab roale mõnusat suitsumaitset.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
300 g Kohafilee
250 - 300 g Spinat (külmutatud või värske)
100 g Toorsuuitsupeekon
200 g Feta juust
1 tk Muna
0.25 tl Must pipar

Valmistamine
Sulata külmunud spinat ja nõruta pisut kuivemaks. Võimalusel kasuta värsket spinatit. Lõika koha veidi väiksemates tükkideks. Sega spinati hulka muna ja kahvliga peenestatud feta. Maitsesta pipraga. Vooderda väiksem ahjuvorm peekoniviiludega ja aseta sellele pool spinatisegust. Lao peale kalatükid ja kata ülejäänud spinatiseguga. Küpseta 200-kraadises ahjus 40-45 minutit. Serveeri koos värske salati ja keedetud kartulitega.