Linnuliha retseptid

Part ürtide ja kuusevõrsetega 

Angelica Udeküll, 28. mai 2012, 07:16
Part ürtide ja kuusevõrsetega Daisy Lappard
Kuusevõrsed on hea kraam, mida tasub kevadel sügavkülmikusse veidi varuda. Nende puudumisel saad kasutada rosmariini.

Kogus: kahele
Valmistusaeg: kuni 20 min
kuni 20 minutit + 2- 3 tundi marineerimiseks

Koostisosad
350 g (2 tk) Part (filee)
1 spl Mesi
1 tl Sidrunipipar
1 küüs Küüslauk
1 tl Sool
1 peotäis Kuusevõrsed
Harilik pune
Tüümian
Õli

Valmistamine
1. Lõika pardifileele noaga ruudustik ja määri liha õli ning meega kokku.
2. Haki küüslauk ja tambi veidi ka kuusevõrseid.
3. Määri fileed kokku maitseainete, ürtide, kuusevõrsete ja küüslauguga.
4. Jäta liha mõneks ajaks seisma.
5. Grilli fileed mõlemalt poolt, vastavalt soovile kas päris küpseks või poolküpseks.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee