Lõunasöögi retseptid

Sealiharullid köögiviljadega 

Harri Ilves, 7. mai 2012, 04:50
Sealiharullid köögiviljadega Jaan Heinmaa
Sealiharullide grillimiseks vali kvaliteetne ja pehme liha.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
600 g Seakarbonaad (kaelatükk)
Rapsiõli
Sool
Must pipar
TÄIDIS
1 tk Porgand (suur)
100 g Aeduba (konserv)
2 tk Paprika
100 g Suitsupeekon

Valmistamine
Lõika liha 1 cm paksusteks viiludeks ja vasarda kergelt. Maitsesta õli, soola ja pipraga. Lõika porgand ja paprika 7 cm pikkusteks kangideks ning kuumuta kergelt kuumas vees või puljongis. Viiluta peekon ja nõruta oad. Pane peekoniviilud lihaviiludele, sinna peale ube ning kaks-kolm porgandi- ja paprikakangi. Keera liha rulli ja kinnita tikuga. Grilli umbes 15 minutit.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee