Eesti köök

Karulaugu-kapsasalat 

Angelica Udeküll, 30. aprill 2012, 05:27
Karulaugu-kapsasalat Daisy Lappard
Värske noor kapsas vahetab uue saagi ajal välja nii mõnegi rohelise salati.

Kogus: kahele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
1 suur peotäis Karulauk
200 g Valge peakapsas
0.25 tk Tšilli
1 tl Mesi
2 spl Rapsiõli
0.5 tk Laim (värskelt pressitud mahl)
Sool

Valmistamine
1. Haki või riivi kapsas peenteks ribadeks.2. Haki karulauk ja tšilli.3. Sega kastmeks õli, mesi, laimimahl ja sool. 4. Sega kaste ja salatikomponendid omavahel korralikult läbi.NIPP* Värske kapsa salateid lase võimaluse korral enne serveerimist seista, et maitsed saaksid seguneda ja salat veidi marineeruda.* Kastme võid valmistada ka riisiäädikast ning salati hulka lisada seesamiseemneid.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee