Karulaugu-kapsasalatFoto: Daisy Lappard
Eesti köök
30. aprill 2012, 05:27

Karulaugu-kapsasalat

Värske noor kapsas vahetab uue saagi ajal välja nii mõnegi rohelise salati.

Kogus: kahele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
1 suur peotäis Karulauk
200 g Valge peakapsas
0.25 tk Tšilli
1 tl Mesi
2 spl Rapsiõli
0.5 tk Laim (värskelt pressitud mahl)
Sool

Valmistamine
1. Haki või riivi kapsas peenteks ribadeks.2. Haki karulauk ja tšilli.3. Sega kastmeks õli, mesi, laimimahl ja sool. 4. Sega kaste ja salatikomponendid omavahel korralikult läbi.NIPP* Värske kapsa salateid lase võimaluse korral enne serveerimist seista, et maitsed saaksid seguneda ja salat veidi marineeruda.* Kastme võid valmistada ka riisiäädikast ning salati hulka lisada seesamiseemneid.