Hommikusöögi retseptid

Ricotta-karulaugukaste kuumade kartulitega 

Angelica Udeküll, 30. aprill 2012, 05:21
Ricotta-karuluagukaste kuumade kartulitegaFoto: Daisy Lappard
Kuigi kastet võib valmistada ka kodujuustust või tavalisest kohupiimast, on ricotta oma peene teralise struktuuriga kõige sobivam.

Kogus: kahele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
200 g Ricotta
1 suur peotäis Karulauk
80 g Hapukoor
0.5 tk Kurk (pikk)
Sool
Must pipar

Valmistamine
1. Haki karulauk ja kurk.2. Sega omavahel karulauk, kurk, ricotta ja hapukoor.3. Maitsesta soola ja pipraga.4. Serveeri keedetud kartuliga.NIPPKastme hulka võid lisada ka nõgeselehti ja hakitud murulauku. Samuti sobivad kastmesse värske redis ja tomat.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee