Ricotta-karuluagukaste kuumade kartulitegaFoto: Daisy Lappard
30. aprill 2012, 05:21
Ricotta-karulaugukaste kuumade kartulitega
Kuigi kastet võib valmistada ka kodujuustust või tavalisest kohupiimast, on ricotta oma peene teralise struktuuriga kõige sobivam.
Kogus: kahele
Valmistusaeg: kuni 20 min
Koostisosad
200 g Ricotta
1 suur peotäis Karulauk
80 g Hapukoor
0.5 tk Kurk (pikk)
Sool
Must pipar
Valmistamine
1. Haki karulauk ja kurk.2. Sega omavahel karulauk, kurk, ricotta ja hapukoor.3. Maitsesta soola ja pipraga.4. Serveeri keedetud kartuliga.NIPPKastme hulka võid lisada ka nõgeselehti ja hakitud murulauku. Samuti sobivad kastmesse värske redis ja tomat.
Kommentaarid (0)