Karrilõhe juustukastmesFoto: Jaan Heinmaa
Kalatoitude retseptid
30. aprill 2012, 05:16

Karrilõhe juustukastmega

Kreemjas juustukate tasakaalustab karri tuliseid maitseid.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
600 - 700 g Lõhefilee
1 tk Porrulauk (väike)
2 dl Hapukoor 10%-line
2 suurt küünt Küüslauk
1 tl Karri
1 tl Sool
Must pipar
1 dl Riivjuust

Valmistamine
Lõika lõhe viiludeks ja pane ahjuvormi. Pese ja ibasta porru, laota lõhele. Sega hapukoor pressitud küüslauguküüne, karripulbri, soola ja pipraga. Määri segu lõheviiludele ja puista üle juustuga. Küpseta 200-kraadises ahjus 20-30 minutit ehk kuni kala on küps ja juust sulanud.