Farfalle kana ja päikesekuivatatud tomatiga
Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
300 g Farfalle ehk lipsukujuline pasta
2 tk Kanafilee
1 spl Õli
10 tk Kuivatatud tomat
2 dl Rõõsk koor 10%-line
1 peotäis Põld-võõrkapsas ehk rukola
Basiilik (värske)
Sool
Must pipar
Parmesan (laastudena) v. muu kõva juust
Valmistamine
Pane pasta keema. Pruunista tükeldatud kanafilee pannil õlis, maitsesta soola ja pipraga. Lisa pannile tükeldatud päikesekuvatatud tomatid ja koor ning hauta 5 minutit. Nõruta pasta ja vala kaste sellele peale. Sega hulka ka rukola- ja basiilikulehed. Maitsesta vajadusel veel soola-pipraga ning serveeri kohe koos parmesani-laastudega.
Kommentaarid (0)