Farfalle kana ja päikesekuivatatud tomatitegaFoto: Jaan Heinmaa
Itaalia köök
30. aprill 2012, 05:15

Farfalle kana ja päikesekuivatatud tomatiga

Veerand tunniga valmiv pasta-kanaroog on heaks "abimeheks" argiõhtuti.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
300 g Farfalle ehk lipsukujuline pasta
2 tk Kanafilee
1 spl Õli
10 tk Kuivatatud tomat
2 dl Rõõsk koor 10%-line
1 peotäis Põld-võõrkapsas ehk rukola
Basiilik (värske)
Sool
Must pipar
Parmesan (laastudena) v. muu kõva juust

Valmistamine
Pane pasta keema. Pruunista tükeldatud kanafilee pannil õlis, maitsesta soola ja pipraga. Lisa pannile tükeldatud päikesekuvatatud tomatid ja koor ning hauta 5 minutit. Nõruta pasta ja vala kaste sellele peale. Sega hulka ka rukola- ja basiilikulehed. Maitsesta vajadusel veel soola-pipraga ning serveeri kohe koos parmesani-laastudega.