Roheline salat granaatõuna ja pähklitegaFoto: Jaan Heinmaa
Eesti köök
25. aprill 2012, 13:14

Roheline salat granaatõuna ja pähklitega

Roheline salatikohevus saab ahvatlevaid maitseid juurde mahlakastmest, mahedalt magusatest pähklitest ja hapukalt mahlasest granaatõunast.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
1 spl Aedtill
1 punt Põld-võõrkapsas
1 karp (200 g) Lambasalat
1 karp (200 g) Spinat
1 tk Granaatõun (puhastatud)
100 g Pistaatsiapähkel (puhastatud)
1 peotäos Münt
MAHLAKASTE
1 tk Apelsin (värskelt pressitud mahl)
3 spl Punase veini äädikas
1 spl Mesi

Valmistamine
Pressi apelsinist mahl. Sega kastmeks mahl, äädikas ja mesi. Lao salatilehed taldrikule, lisa hakitud till, münt ja roheline sibul. Raputa peale granaatõunaseemned ja hakitud pähklid. Nirista peale kaste.