Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
300 g Veisehakkliha
400 g Peet (keedetud ja riivitud)
400 g Konservoad (tomatikastmes või vees, soovitavalt punased)
1 - 1.2 l Vesi
Sool
Must pipar
Suhkur
1 - 2 spl Veiniäädikas (valge või punane)
SERVEERIMISEKS
Hapukoor
Petersell
Valmistamine
Prae hakkliha kastruli põhjas läbi ja maitsesta soola-pipraga. Lisa riivitud peet ja hauta koos hakklihaga umbes 5 minutuit kaane all. Lisa siis oakonserv ja vesi - viimast just nii palju, millist suppi soovid. Kui kasutad oakonservi vees, loputa oad enne supile lisamist külma veega üle. Lase supp nüüd keema tõusta, siis alanda kuumust ja lase 10-15 minutit kaane all podiseda. Maitsesta suppi soola, pipra, suhkru ja äädika või sidrunimahlaga. Serveerimisel tõsta supile lusikatäis hapukoort ja raputa peale hakitud värsket maitserohelist. Lisandiks sobib hästi võiga rukkileib.
Kommentaarid (0)