Magustoidud

Isetehtud Raffaello kommid 

Eva Palu, 16. aprill 2012, 06:28
Toorjuustukook kookoskommidegaFoto: Eva palu
Lumivalge unistus maitsete keeles.

Koostisosad
2 spl Kondenspiim (magus)
2 spl Piimapulber
2 spl Või (toasoe)
10 g Vahvlileht
80 g Valge šokolaad
50 g Kookoshelbed
8 tk Mandlid (kooritud)

Valmistamine
Sega kondenspiim, piimapulber ja toasoe või ühtlaseks ja pane vähemalt 3 tunniks külmkappi. Purusta vahvlid kohviveskiga täiesti peeneks jahuks ja pane kõrvale.
Võta pool lusikatäit tahenenud täidist, suru see mandli ümber ja moodusta pallike. Kõige parem on seda teha külmade kätega, sest mass kipub kiiresti sulama. Veereta pallikest vahvlipuru sees ja aseta taas mõneks tunniks külmkappi tahenema.
Sulata valge šokolaad veevanni kohal. Veereta komme ühekaupa šokolaadis, nõruta neid kahvli peal pisut hoides, et üleliigne šokolaad ära voolaks ja tõsta kookoshelveste sisse, veereta pallike kookoshelvestega kokku ja aseta vähemalt 30 minutiks külmkappi tahenema.
Sellest kogusest tuleb 8-10 kommi.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee