Ricotta-tiramisu põldmarjadega
Kogus: kuuele
Valmistusaeg: kuni 20 min
+ 30 minutit maitsestumiseks külmkapis
Koostisosad
250 g Ricotta-kohupiim
150 g Maitsestamata jogurt (või maasikajogurt)
35 g Harilik sarapuupähkel
35 g Demerara suhkur
2 tl Vanill- või vanilliinsuhkur
1 väike tass Espresso (või kange kohv)
100 g Savoiard küpsised
200 g Põldmari (sobivad ka külmutatud)
Valmistamine
1. Sega kokku ricotta, jogurt ja suhkur. Lisa vanillikstrakt ning hakitud metsapähklid.
2. Valmista kange kohv ning jahuta.
3. Kasta kiiresti vajalik kogus küpsiseid jahtunud kohvisse ning aseta need ristkülikukujulisse serveerimisnõusse või poolita küpsised ja lao need magustoidupokaalidesse.
4. Määri peale ricotta-segu, järgmiseks lao uuesti küpsised ning nende peale külmutatud värsked põldmarjad. Viimaseks kihiks jäta ricotta-segu.
5. Kata nõu toidukilega ja jäta külmkappi umbes 30 minutiks tahenema. Soovi korral puista enne serveerimist desserdile peale kakaopulbrit.
Kommentaarid (0)