Kasutajate retseptid
31. märts 2008, 10:03

Kartuli- hakkliha ahjuvorm

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
8-10 kartulit
300-400 g hakkliha
1 sibul
400 ml rõõska koort
1 köögivilja puljongikuubik
1 paprika
sidrunipipart
hakklihamaitseainet

Valmistamine
Koori kartulid ja lõika sektoriteks. Tükelda paprika. Prae pannil kergelt läbi hakkliha, sibul, paprika. Maitsesta. Valmista puljong (aja vesi keema ja sega sinna puljongikuubik). Võta ahjuvorm ja lao sinna kartuli sektorid, vala peale hakklihasegu ja puljong. Kata ahjuvorm fooliumiga, siis ei kuiva kartulid pealt liigselt. Pane ahju ja küpseta 200 &#034C juures umbes pool tundi (kuni kartulid on enamvähem pehmed) siis lisa koor (fooliumit ei pea panema) ning pane uuesti ahju 10 minutiks.