Kasutajate retseptid

Sealiharull seenetäidisega 

Toidutare, 29. märts 2008, 16:30

Kogus: kümnele
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
Sealiha pehme 2 kg,
seene lõigud
punanepipar
till
peenpipar

Valmistamine
Liha viilutada 10 viiluks seejärel vasardada väga õhukesteks viiludeks,viilud laotada laua peale laiali,seejärel panen seened 6-8 tk, tšillipipart 2 lõiku ning lisada veel tilli ja pipart sõrmeotsaga. Seejärel rullida rulli ning panna tikkudega kinni. Asetada pannile üksteise kõrvale ning panna ahju. Ahjus pöörata aega ajalt ringi ,kõige lõpuks pruunistada 5 min. Liha ei tohiks ahjus ära kuivatada, peaks aeg- ajalt kastma lihavedelikuga. Serveerida koos keedukartuliga . Kastmeks sobib punane kaste. .

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee