Kõige maitsvam kanaburger
Kogus: kahele
Valmistusaeg: 20-40 min
Valmistusaeg 10 minutit + 15−16 minutitahjus
Koostisosad
300 g Kanahakkliha
1.5 dl Majonees
0.5 dl Vesi
Sool
Must pipar
2 tk Röstkukkel (mitmevilja või rukkijahust)
Õli
2 spl Ketšup
2 viilu Sulatatud juust
2 viilu Tomat
2 lehte Lehtsalat
Valmistamine
Pane ahi 250 kraadi juurde grillrežiimile sooja. Sega hakkliha 1 dl majoneesiga, lisa vesi ja maitsesta soola ning pipraga. Vormi 2 pätsi. Küpseta pätse ahjus grillrežiimil 7 minutit kummaltki poolt. Tõsta majapidamispaberile ja lase paar minutit seista. Määri saiade lõikepinnad õli ja majoneesiga. Küpseta grilli all 1−2 minutit, kuni sai on pealt mõnusalt krõbe. Tõsta saia alumisele poolele kotlet, sellele juustuviil. Nirista peale ketšupit, lisa tomativiil ja salatileht ning kata teise saiapoolega.
Kommentaarid (0)