Piprased kanatiivadFoto: Jaan Heinmaa
Linnuliha retseptid
24. mai 2012, 06:02

Piprased kanatiivad

Tulised tiivad vürtsikaks eelroaks või kergeks eineks. Tabasco asemel võid kasutada muud tulist tšillikastet.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: üle 60 min
Ettevalmistus 25 min + marineerimiseks 30 min + ahjus 20 min

Koostisosad
900 g Kanatiivad
2 spl Või
1.5 spl Tabasco
2 tl Paprika (jahvatatud)
0.25 tl Must pipar
0.25 tl Cayenne'i pipar
Sool
SINIHALLITUSJUUSTUKASTE
1 dl Hapukoor
1 dl Majonees
50 g Sinihallitusjuust
1 spl Valge veini äädikas
1 küüs Küüslauk

Valmistamine
Poolita tiivad ja pane kilekotti või kaussi. Sega sulatatud või, piprakaste, paprika, piprad ja sool marinaadiks. Vala tiibadele ja sega hästi läbi. Lase maitsestuda toatemperatuuril 30 minutit. Vala marinaad ära ja kuivata tiivad majapidamispaberiga. Küpseta ahjus grilli all kummaltki poolt 10 minutit. Pane kõik kastmeained blenderisse või töötle saumikseriga ühtlaseks kastmeks.