Jaapani köök

Pajaroog tofu ja ubadega 

Angelica Udeküll, 10. aprill 2012, 05:38
Tofupada ubadegaFoto: Daisy Lappard
Naudi tofuga pajarooga kas riisi või saiaga, hästi sobib näteks Gruusia leib, ciabatta, aga ka tortiljad ja taco’d

Kogus: kahele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
1 tk Sibul
2 küünt Küüslauk
150 g Tofu
1 spl Maitseainesegu taco&#034dele või fajita&#034dele
200 g Salsa
200 g Konservoad

Valmistamine
1. Haki küüslauk ja sibul ning kuumuta pannil õlis.2. Pudista tofu sõrmede vahel peeneks ja lisa pannile.3. Kuumuta tofu ja maitsesta mehhikopärase seguga.4. Vala juurde salsakaste ja oad ning hauta pada umbes 10–15 minutit.SOOVITUS:* Pajaroa hulka võid lisada näiteks hakitud suvikõrvitsat ja sellerit.* Vastavalt sellele, kui vürtsikat toitu eelistad, vali ka maitseained – Eesti poodides müüakse nii mahedaid kui ka väga vürtsikaid salsasid ja maitsesegusid.