Mintai või hõbeheik küüslaugumaitses

Toidutare 22. märts 2008 16:33

Kogus: kolmele
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
450g pakk külmutatud nahata mintai või hõbeheigifileed
1 purk (400g) purustatud tomatied
4 küüslauguküünt
1 sidrun
3 spl õli
3 spl suhkurt
soola
pipart

Valmistamine
sulata kala lõika parajad tükid määrgi vorm õliga ja pane kala vormi põhja sega kokku tomatid, hakitud küüslauk, õli, sidrunimahl, suhkur ja lisa sellele segule natuke soola ja pipart. Vala see kõik kalale ja aja laiali. Kata fooliumiga. Vali ahjus temepratuur 200c ja küpseta fooliumi all umbes 20 minutit. Võta foolium ära ja keera kuumus 220c ja küpseta lisaks veel 10-15 minutit. Serveerida võib koos kartuli või riisiga.