Hommikusöögi retseptid

Kanafilee muna-sidrunikastmes 

Pille Enden, 2. aprill 2012, 05:49
Kanafilee muna-sidrunikastmes Jaan Heinmaa
Hõrgu kastmega kana juurde sobib lisandiks keedetud riis koos värske salatiga.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
125 g Või
0.5 tk Sidrun
2 tk Munakollane
Sool
Must pipar
150 g Hapukoor
1 - 2 spl Petersell (hakitud)
Suhkur
4 tk Kanafilee
2 spl Õli

Valmistamine
Sulata kastrulis või. Vala sidrun üle kuuma veega ja riivi koor. Pigista välja mahl. Sega sidrunimahl munakollastega ja nirista hoolsalt vispeldades hulka sulavõi. Aseta nõu vesivannile. Kuumuta vispeldades, kuni pakseneb hapukoorepaksuseks heledaks kastmeks. Maitsesta soola ja pipraga. Lisa hapukoor, hakitud petersell ja sidrunikoor. Viimistle maitse suhkruga. Prae kanafileed pannil õlis kummaltki poolt pruuniks ja tõsta 180-kraadisesse ahju 10 minutiks järelküpsema. Maitsesta soola ja pipraga. Serveeri kastmega.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee