Vutimuna rohelise salati, kodujuustu ja idanditega
Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min
Koostisosad
4 tk Vutimuna
100 g Kodujuust
1 peotäis Põld-võõrkapsas ehk rukola
Koriander (värske)
1 peotäis Roheline salat (omal soovil)
1 tl Kõrvitsaseemned (röstitud)
1 dl Idandid
1 tl Oliiviõli
1 tl Kõrvitsaseemneõli
Soolahelbed
SERVEERIMISEKS
Leib (must)
Või
Valmistamine
Keeda vutimune 2–3 minutit ja ”ehmata” külma vee all. Koori ja lõika pooleks. Sega kausis kodujuust, sinepilehesalat, rukola, koriander, idud, kõrvitsaseemned, oliiviõli ja vutimunad. Maitsesta soolahelveste ja röstitud kõrvitsaseemne õliga. Söö musta leivaga, millele on määritud ohtralt võid.
Kommentaarid (0)