Lõunasöögi retseptid

Ühepajatoit hakklihaga 

Lia Virkus, 8. mai 2012, 04:56
Ühepajatoit hakklihaga Jaan Heinmaa
Hakklihast ja köögiviljast valmistatud ühepajatoit maitseb hästi argiõhtul. Soovi korral võid roa nädalalõpus valmis teha ja argipäeval töölt tulles üles soojendada.

Kogus: kaheksale
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
1 tk Sibul
2 - 3 tk Küüslauk
500 g Hakkliha
Õli (praadimiseks)
Sool
Must pipar
8 - 10 dl Köögiviljapuljong
6 tk Kartul
400 g Köögiviljasegu (külmutatud)
200 g Aeduba (külmutatud)
400 g Valged oad (konserv)
2 tl Sidrunipipar
Harilik pune
Basiilik (värske)
Petersell

Valmistamine
Pruunista tükeldatud sibulad, küüslauguküüned ja hakkliha. Maitsesta soola-pipraga. Kalla peale keev puljong. Lisa kooritud ja tükeldatud kartulid ning 10 minuti pärast ka külmutatud köögiviljad, hauta pehmeks. Sega hulka oakonserv, kuumuta veel 10–15 minutit. Maitsesta sidrunipipraga ja sega hulka ohtralt hakitud ürte. Lase valmis roal kaane all seista 10 minutit, enne kui sööd.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee