Kuumad sibulavõileivad
Kogus: kuuele
Valmistusaeg: kuni 20 min
Koostisosad
400 g Sibul
2 spl Õli
2 spl Vesi
1 spl (kuhjaga) Pruun suhkur
Sool
Must pipar
1 dl Vesi
6 viilu Röstsai
100 g Riivjuust (näiteks Emmentali)
Valmistamine
Lõika kooritud ja pikuti poolitatud sibulad õhukesteks viiludeks ning hauta õli ja vee segus madalal kuumusel pehmeks (selleks kulub 7–8 minutit). Riputa pannile suhkur ja kuumuta segades mõni minut, kuni suhkur sulab. Maitsesta segu soola ja pipraga. Lisa vesi ja hauta madalal kuumusel, kuni kogu vesi on aurustunud. Jaga sibulasegu kuumadele röstitud saiaviiludele, puista üle riivjuustuga ja kuumuta 225-kraadises ahjus umbes 5 minutit, kuni juust sulab ja hakkab juba kergelt pruunistuma.
Kommentaarid (0)