Hommikusöögi retseptid

Lõheliblikad mokakastmes 

Angeelika Kang, 13. märts 2012, 06:36
Lõheliblikad mokakastmes Jaan Heinmaa
Kiirelt ja lihtsalt valmistatav tervislik kalaroog, mida sobib serveerida koos jasmiiniriisi ja värske salatiga.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
4 tk Lõheliblikas
Või (praadimiseks)
Sool
Must pipar
MOKAKASTE
2 tl Rosépipar
0.75 dl Kohv (kange)
1 spl Konjak
2 dl Rõõsk koor 35%-line
Sool
KAUNISTAMISEKS
Rosépipar
Maitseürdid

Valmistamine
Küpseta lõheliblikad pannil võis, maitsesta soola-pipraga ning hoia soojas kuni serveerimiseni. Kuumuta purustatud roseepipraid samal pannil, vala peale kohv ja konjak. Keeda paar minutit ning lisa siis koor. Lase kastmel aeg-ajalt segades veel keeda, kuni see veidi pakseneb. Vajadusel kasuta kastmepaksendajat. Maitsesta soolaga. Serveeri lõheliblikaid koos kastme ja keedetud riisiga. Kaunista roseepipra ja ürtidega.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee