Rohelise karri vokiroog lõhegaFoto: Jaan Heinmaa
Kalatoitude retseptid
5. märts 2012, 06:32

Rohelise karri vokiroog lõhega

Lihtne, kiire ja maitsev argiroog.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
500 g Lõhefilee
1 tk Sibul
2 spl Õli
1 tl Roheline karripasta
2 spl Kalakaste
Spinat või
150 g Hiina kapsas
4 dl Kookospiim
Sool
SERVEERIMISEKS
Jasmiiniriis

Valmistamine
1. Lõika kalafilee tükkideks. Haki sibul ja pruunista kuumas õlis pannil. Maitsesta rohelise karripastaga. Nüüd lisa kookospiim ja kalakaset ning lase leem kuumaks. Lisa seejärel kalatükid ning hauta 3- 5 minutit.
2. Lisa ribadeks lõigatud spinat või hiina kapsas ja kuumuta veel minuti jagu.
3. Serveeri koos jasmiiniriisiga.