Vürtsikad lihapallid mango-chutney'ga
Kogus: kaheksale
Valmistusaeg: 40-60 min
Koostisosad
1 kg Hakkliha
1 dl Riivsai
1 dl Piim
1 tk Sibul
2 tk Muna
2 spl Garam masala
2 spl Mango-chutney
Sool
Õli
KASTE
2 tk Sibul
4 küünt Küüslauk
2 tk Paprika (kollane)
4 tl Karri
1 purk Purustatud tomatid (400 g)
6 dl Kanapuljong
1 dl Mango-chutney
4 tl Sojakaste
Sool
Must pipar
4 tl Maisitärklis
KAUNISTAMISEKS
Basiilik (värske)
Valmistamine
Valmista esmalt kaste. Selleks haki sibulad ja purusta küüslauk. Lõika paprikad ribadeks ja hauta kõik õlis pehmeks. Maitsesta karriga ja hauta veel 1 minut. Lisa purustatud tomati konserv, vesi, puljongikuubikud, chutney ja soja. Hauta keskmisel kuumusel 10 minutit ning maitsesta soola ja pipraga. Lisa hulka väheses veetilgas lahustatud maisitärklis ja kuumuta veel 1 minut. Nüüd valmista lihapallid. Selleks sega riivsai piimaga ja lase 5 minutit paisuda. Haki sibul ja sega kokku riivsaiasegu, munade, hakkliha ja maitseainetega. Vormi pallid ja pruunista pannil õlis. Lao pallid ahjuvormi ja vala peale kaste. Küpseta 200-kraadises ahjus 20 minutit.
Kommentaarid (0)