Koorene kalkunikarri
Kogus: kuuele
Valmistusaeg: 40-60 min
Koostisosad
400 g Kalkunifilee
2 tk Porgand
4 tk Kartul
1 tk Sibul (suur)
2 küünt Küüslauk
2 tk Õun
2 spl Nisujahu
1 tl Karri
1 spl Mesi
2 dl Rõõsk koor (10%-line või 35%-line)
2 dl Kanapuljong
Õli (praadimiseks)
Sool
Must pipar
Valmistamine
Koori porgandid ja kartulid, lõika esimesed seibideks ja teised kuubikuteks. Pruunista pannil õlis sibul ja küüslauk. Lisa kalkunitükid, porgand ja kartul. Pane juurde ka jahu, karri ja mesi ning sega kuumutades paar minutit. Kalla potti koor ja puljong. Hauta madalal kuumusel, kuni köögiviljad hakkavad pehmenema. Lõpuks lisa tükeldatud õunad ja viimistle maitse soola-pipraga. Kuumuta tasakesi, kuni õunad on pehmed.
Kommentaarid (0)