Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min
Koostisosad
200 g Feta juust
2 tk Tomat
0.5 pead Jääsalat
4 viilu Röstsai
KASTE
1 dl Oliiviõli
0.5 tk Sidrun (värskelt pressitud mahl)
1 tl Sinep
1 tl Mesi
1 küüs Küüslauk (soovi korral, purustatud)
Valmistamine
Rebi salat tükkideks. Ära lõika noaga, sest siis kaotab salat kiiresti oma kohevuse ja muutub tumedaks. Lõika tomat sektoriteks ja juust kuubikuteks. Rösti saiaviilud. Kui sul röstrit pole, lõika sai kuubikuteks ja prae pannil krõbedaks. Pane kastmeained purki, keera kaas peale ja loksuta korralikult läbi. Kalla kaste salatile, sega kergelt läbi ja serveeri kohe.
Kommentaarid (0)