Ürdised lihapallid tomatiga
Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
2 tk Tomat
3 viilu Sepik
450 g Hakkliha (kodune)
1 tk Sibul
1 küüs Küüslauk
Petersell
Basiilik (värske)
1 tk Munakollane
Sool
Must pipar
1 spl Õli
2 dl Hapukoor
0.5 dl Rõõsk koor 35%-line
Valmistamine
Poolita tomatid, eemalda seemned ja haki. Purusta sepik kombainis ja sega liha hulka koos hakitud sibula, tomati, purustatud küüslauguküüne, poole koguse hakitud maitserohelise ja munakollasega. Maitsesta segu soola ja pipraga. Vormi märgade kätega pallid ja prae 12–15 minutit pidevalt pöörates igast küljest pruuniks. Sega ülejäänud hakitud petersell ja basiilik hapukoore ja piimaga. Maitsesta soola ja pipraga. Tõsta lihapallidele ja lase läbi kuumeneda.
Kommentaarid (0)