Üleküpsetatud kala seene-juustukastmega
Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
1 spl Õli
250 g Seened
3 küünt Küüslauk
1 peotäis Petersell (hakitud)
500 - 600 g Kalafilee (tursk, ahven, koha jne)
0.5 tk Sidrun (värskelt pressitud mahl)
Sool
Valge pipar
Sai või
1 viil Sepik
50 g Riivjuust
Valmistamine
Kuumuta õli pannil, lisa purustatud küüslauk ja viiludeks lõigatud seened. Kuumuta 5 minutit. Raputa peale hakitud petersell ja sega läbi. Tõsta kõrvale. Prae kala pannil õlis mõlemalt poolt kuldpruuniks. Tõsta õliga määritud ahjuvormi. Piserda peale sidrunimahla ning raputa soola ja pipart. Tõsta kalale seenesegu. Eemalda saialt koorik, purusta sisu kombainis või pudista käega peeneks. Raputa saiapudi ja riivjuust vormile. Küpseta 250-kraadises ahjus 10 minutit.
Kommentaarid (0)