Kiudainerikkad toidud

Odrajahupuder 

Lia Virkus, 13. veebruar 2012, 06:39
Odrajahupuder Jaan Heinmaa
Vahelduseks maitseb hästi ka odrapuder, mida võiks serveerida külmutatud või värskete marjadega.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
2 dl Odrajahu
Vesi või
1.2 l Piim
1 - 2 spl Või
Sool
Suhkur
Serveerimiseks:
Värsked marjad (või külmutatud, näiteks pohl)

Valmistamine
Kuumuta piim või vesi keemiseni. Sõrista hula odrajahu, ise pidevalt segades. Keeda vaiksel tulel aeg-ajalt segades umbes 10 minutit. Mitsesta soola ja suhkruga. Sega hulka või ja klopi segamini.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee