Hommikusöögi retseptid

Riisipuder 

Lia Virkus, 13. veebruar 2012, 06:39
Riisipuder Jaan Heinmaa
Need, kes riisiputru armastavad, võiks seda teha kohe kahekordse koguse. Lapsed söövad seda meelsasti suhkru ja kaneeliga ülepuistatult, täiskasvanud ka võisilmaga.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
2 dl Pudruriis
4 dl Vesi
4 dl Piim
Sool
Suhkur
Või
Kaneel (jahvatatud, soovi korral)

Valmistamine
Pese riis rohke külma veega. Pane koos veega potti ja keeda psegades umbes 5 minutit ehk kuni vedelik on imendunud. Lisa piim ja hauta aeg-ajalt segades 30–40 minutit, kuni oled saanud paksu pudru. Maitsesta soola-suhkruga ning sega soovi korral hulka ka kaneeli või võid.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee