Tatrahelbepuder õuntegaFoto: Jaan Heinmaa
Kiudainerikkad toidud
13. veebruar 2012, 06:38

Tatrahelbepuder õuntega

Mustikad on head meie silmadele ja kõhule, neid tasuks süüa iga päev ning lisada ka pudrule. Kasuta talvel kas külmutatud marju või kuivatatud mustikakrõpse.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
2 tk Õun
1 l Vesi
1 tl Sool
2.5 dl Tatrahelbed
0.5 dl Mesi
Mustikas (värske, külmutatud või kuivatatud)

Valmistamine
Koori ja tükelda õunad. Kuumuta vesi keemiseni, lisa sool ja õunatükid ning keeda mõni minut. Sega hulka tatrahelbed ja hauta väiksel tulel 5 minutit. Lisa mesi ja sega ühtlaseks. Serveeri putru mustikatega.