Kamakuues kala koorekastmegaFoto: Jaan Heinmaa
Kalatoitude retseptid
20. veebruar 2012, 06:46

Kamakuues kala koorekastmega

Seda rooga võid valmistada ka kalafileest. Sellisel juhul pane hallitusjuust filee peale ja oota, kuni see seal sulab.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
4 tk Ahven
1 dl Kamajahu
Sool
Must pipar
1 spl Või
2 spl Õli
2 dl Rõõsk koor 10%-line
50 g Valgehallitusjuust
Maitseroheline

Valmistamine
Riputa kaladele soola-pipart ja paneeri kamajahus. Kuumuta pannil õli ja või ja prae kalu mõlemalt poolt 3–4 min. Lõika valgehallitusjuust õhukesteks viiludeks ja pane kaladele kõhtu. Vala peale koor ja hauta mõni minut, lisa kastmele ka soola ja pipart. Serveerimisel riputa peale ohtralt meelepärast maitserohelist.