Avokaado, minu suur lemmik
Kogus: kahele
Valmistusaeg: kuni 20 min
Koostisosad
1 tk Avokaado
6 tk Kirsstomat
1 tk Sidrun (värskelt pressitud mahl)
Sool
Must pipar
4 oksa Koriander või
1 viil Tšilli /peeneks hakitud) või
0.5 tk Punane sibul
1 tk Täisterasai
Valmistamine
Et end mitte liialt vaevata ja lödistada libeda avokaado koorimisega, teen nii: lõikan viljad pikuti pooleks, urgitsen kivi välja ning teen noaga kuni kooreni sälgud sisse. Nüüd maitsestan soola, pipra, ohtra sidrunimahlaga. Sidrun hoiab viljaliha tumenemise eest, loksutangi mahla koore sees, nii et kogu sisu saab ühe liigutusega taldrikule keerata. Sekka mõni hakitud kirsstomat, teravuse ja särtsakuse andmiseks hakitud koriandrit, sibulat või tšillit. Kõrvale lihtsalt röstitud täisterasaia. Vahel ei ole õnneks üldse palju tarvis.
Kommentaarid (0)