Supp juustusburgeri moodi
Kogus: neljale
Valmistusaeg: 40-60 min
Koostisosad
400 - 500 g Veisehakkliha
1 tk Sibul
1 vars Seller
2 küünt Küüslauk
1 spl Jahu
1.5 l Puljong
2 tk Kartul
400 g Purustatud tomatid
4 dl Riivjuust
1.4 dl Tomatipasta
0.5 dl Ketšup
Sool
Must pipar
Valmistamine
Haki sibul, seller ja küüslauk. Kuumuta koos hakklihaga poti põhjas, kuni köögiviljad pehmenevad ja liha pruunistub, umbes 5–6 minutit. Lisa jahu, sega läbi ja kuumuta paar minutit. Vala juurde puljong ja tükeldatud kartulid. Kuumuta keemiseni, sega aeg-ajalt. Alanda kuumust ja keeda nõrgemal tulel 10 minutit, kuni kartulid on pehmed. Sega hulka purustatud tomatid, riivjuust, tomatipasta, ketšup ja sinep. Jätka kuumutamist ja sega, kuni juust on sulanud. Maitsesta soola ja pipraga.
Kommentaarid (0)