Roheline karri riisinuudlitegaFoto: Jaan Heinmaa
Lõunasöögi retseptid
17. veebruar 2012, 06:24

Roheline karri riisinuudlitega

Värviline, kiirelt valmiv ja maitselt mitmekesine vokiroog.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
500 g Seafilee
0.5 tk Lillkapsas
1 tk Paprika
1 tk Porrulauk
2 spl Õli
1 - 1.5 tl Roheline karripasta
400 ml Kookospiim
2 spl Kalakaste
2 spl Austrikaste
1 tk Laim (värskelt pressitud mahl)
1 spl Suhkur
125 g Riisinuudlid

Valmistamine
Tükelda liha ja pruunista kuumal vokkimispannil. Lõika lillkapsas õisikuteks, keeda 2 minutit. Paprikad ja porrulauk lõika väikesteks kuubikuteks, tõsta vokkimispannile ja prae koos lihaga. Sega hulka roheline karripasta ja lillkapsad. Lisa kookospiim, kalakaste, austrikaste, laimimahl ja suhkur. Lase tasasel tulel paar minutit küpseda. Serveeri koos riisinuudlitega.