Tomatine guljaššFoto: Jaan Heinmaa
Hommikusöögi retseptid
11. jaanuar 2012, 12:33

Tomatine guljašš

Ungaris keedetakse guljašši nn paksu supian, meie pered naudivad heal meele ka guljašši kui lihakastet, kus kartulid serveeritakse eraldi.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
600 g Sealiha
3 spl Õli või või
3 tk Sibul
3 spl Jahu
4 spl Tomatipasta
1 spl Adžika
Vesi või
4 - 5 dl Puljong
Sool
Must pipar

Valmistamine
Tükelda sealiha kuubikuteks ja pruunista koos hakitud sibulaga pannil õlis või võis. Lisa jahu ja kuumuta segades läbi. Lisa tomatipasta, adžika ja vesi või puljong. Maitsesta soola ja pipraga. Hauta kastet tasasel tulel, kuni liha on pehme.