Kogus: neljale
Valmistusaeg: 40-60 min
Koostisosad
Böftsrooganoviliha
1 tk Sibul
1 küüs Küüslauk (soovi korral)
50 g Suitsupeekon
Õli-võisegu
2 spl Maisijahu
3 dl Kanapuljong või lihapuljong
3 spl Tomatipasta
2 dl Rõõsk koor
1 spl Hapukoor
Sool
Must pipar
Valmistamine
Haki sibul ja küüslauk ning lõika peekon ribadeks ning kuumuta neid paksupõhjalises kastrulis õli-võisegus, kuni peekonist on rasv välja imbunud ja sibulad kenasti kuldsed. Puista peale jahu ja sega 1 minut. Kalla juurde puljong, tomatipüree ja koored. Maitsesta soola ja pipraga ning hauta umbes 5 minutit. Samal ajal pruunista pannil õlis liha ja lisa kastrulisse. Hauta vaiksel tulel 20 minutit. Naudi keedukartulite ja värske salatiga.
Kommentaarid (0)